Over ons

Bij voltkracht installatiebedrijf bent uw aan het juiste adres voor uw elektronische  installaties. Ons installatiebedrijf is gevestigd in Hilversum.

Wij hebben verstand van ons vak en doen ons werk met plezier . Op onze website kunt u informatie vinden over uiteenlopende onderwerpen. Zoals Beveiliging, domotica en elektrische installatie maar ook over data netwerken of verlichting.

Voltkracht installatiebedrijf is het aanspreekpunt voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een eenvoudige installatie of een complex project, wij streven altijd naar een deskundige en vakkundige oplossing voor al uw elektrotechnische vraagstukken. Daarnaast zijn wij ook up-to- date van de nieuwste ontwikkelingen in de elektrotechnische branche zodat wij meegroeien met deze ontwikkelingen. Door de ontwikkelingen op de voet te volgen kunnen wij u altijd optimaal informeren over een passende oplossing voor uw probleem.

Ons werk wordt gekenmerkt door een grondige, doortastende maar vooral persoonlijke aanpak. U voelt zich bij ons geen nummer maar een klant!